Blog

jan 1th

Gooien met de Microfoon

Posted by with No Comments

Laatst kwam ik de Catchbox tegen, een hele fijne microfoon waarmee je kan gooien. Ik vond hem ideaal voor een vragen uurtje in een wat informelere setting. De Catchbox geeft mensen plezier in vragen stellen, wat de interactie alleen maar ten goede kan komen.

Immers, waar soms normaal een eerste vraag even op zich laat wachten, kan je nu de catchbox naar iemand toegooien. Deze persoon dan of een vraag stellen, of aan iemand doorgooien. Allerlei opties. En het bespaard iemand die steeds zich tussen mensen wurmt om de Microfoon door te geven.

En een bedrijf kan hem nog een eigen cover geven ook. (Mag ook wel voor de prijs overigens). Hier te koop.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *