Blog

feb 2th

Heerlijk, een digitale Moleskine.

Posted by with 3 Comments

We maken allemaal veel aantekeningen.

Van een intake. Tijdens een sessies. Om een ontwerp te schetsen.

Op een blaadje. Op een agenda. Op een iPad. En het liefst in zo’n mooi klassiek aantekeningenboekje van Moleskine.

Immers zo’n iPad voelt en ruikt niet zo lekker..

De Moleskine Notebook is een klein zwart boekje met een literaire en kunstzinnige geschiedenis. In het verleden zijn ze gebruikt door grote schrijvers en kunstenaars. Denk aan Ernest Hemingway, Bruce Chatwin, Picasso en niet te vergeten Vincent van Gogh!.Deze handige boekjes werden overal mee naartoe genomen. Op momenten van inspiratie, konden ze, hun ideeën kwijt in deze veelzijdige notebook. In de Moleskine Notebook zijn beroemde teksten en schilderijen ontstaan.

Maar toch wil je je aantekeningen graag digitaal. En dat kan nu. Er is een een Moleskine boekje dat geoptimaliseerd is voor het gebruik van Evernote. Evernote is een handige service om notities tussen al je apparaten gesynchroniseerd te houden. Of het nu foto’s zijn, webpagina’s of boodschappenlijstjes, dat maakt niet uit.

En nu heeft Moleskine een notitieboekje uitgebracht dat de ideale grootte en contrast heeft voor de camera van je iPhone. De speciale pagina-camera snijdt dan precies je aantekeningen pagina eruit. Met behulp van handschrift herkenning kan je er ook nog in zoeken.

[youtube url=”http://youtu.be/Ueyiw6gv04U”]

Ik weet nog niet of het een gimmick is of echt heel erg handig. Wel heb ik nu voorlopig weer een heerlijk sitjlvol aantekeningenboekje. En 3 maanden gratis Evernote premium.

Schermafbeelding 2013-02-09 om 15.36.45
Via onze webwinkel zijn nu ook Moleskine boekjes te koop.